Vers a tarisznyában

2020.06.23. 07:00

Elballagtak a jánosházi Szent Imre Általános Iskola végzősei

Elballagtak a jánosházi Szent Imre Általános Iskola végzősei, akik digitális tanrendben zárták tanulmányaikat, erre pedig diáktársuk verse is emlékezteti őket, a költemény is az útravalók közé, a tarisznyába került. Díjakat is adtak át a ballagáson.

Bakos Ágnes

Fotó: VN/Szent Imre Általános Iskola

A tanévzáró szentmisén Tokár János atya köszöntötte a diákokat, és visszalátogatott Jánosházára Bodorkós Imre, aki már Szentgotthárdon szolgál, de évekig volt a gyerekek hitoktatója, lelkipásztora.

Az elmúlt éveket idézte fel Molnár Terézia igazgatónő is a szentmise után. Elismerések átadására is alkalom volt a nyolcadikosok búcsúja, Kiss András polgármester és Tokár János atya is adott át jutalmakat a végzősöknek.

Polgármesteri elismerésben részesült szorgalmáért, közösségi tevékenységéért Filipánics Lili, Németh Cintia és Rába Sára. Szent Imre-plakettet kapott kulturális tevékenységéért, az egyházközség életében végzett munkájáért Kelemen Zétény.

Az Egyházért és Plébániáért-díjat Horváth Levente vehette át.

A templomi szolgálatért részesült elismerésben Jakab Noel, Kovács Balázs, Kelemen Zétény, Németh Benjámin és Szabó Benjámin.

Elköszöntek a jánosházi végzősök Fotó: VN/Szent Imre Általános Iskola

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában