Ajánló

2020.06.09. 21:28

Folytatjuk: kell-e újabb szálloda Szombathelynek? – Vas Népe szerdai számában

Kell-e újabb szálloda a megyeszékhelyen? – tettük fel a kérdést keddi számunkban, miután kiszivárgott az a levél, amelyben Szombathely polgármestere 1,5–2 milliárd forint vissza nem térítendő kormányzati támogatást kért Orbán Viktortól. Ahogy ígértük a témát folytatjuk a Vas Népe szerdai számában.

VN

Térségi oldalunkon írunk arról is, hogy a járványveszély miatt szükséges óvintézkedések betartásával nyithatott újra május közepén a termelői piac a városban: előbb csak szerda délutánonként, majd a pünkösdi hétvégétől szombatonként is kitelepülnek az árusok a város központjába portékáikkal.

Kijáró Ausztria oldalunkon pedig olvashat arról, hogy milyen újabb enyhítéseket hozott az osztrák kormány.

Sportoldalaink egyikén ezúttal nem csupán jó hírekkel tudunk szolgálni. Nem a Haladás röplabdacsapatán múlott, hogy óriásit zuhant – a legfelső osztály, az Extraliga helyett a következő szezonban a legalsóban, az NB II-ben indulhat. Dr. Mucsi Péter szakosztályvezetővel, edzővel az ide vezető utat próbáltuk nyomon követni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában