Segítségnyújtás

2020.06.11. 07:00

Kérdezzen a coachtól! – Új rovattal jelentkezik Felelős szülők oldalunk

Jagodits Zsuzsa gyermek-életvezetési tanácsadó, coachot kérdezhetik, akik szülőként, pedagógusként, nagyszülőként saját gyermeküknek, szűkebb vagy tágabb környezetüknek kérnek professzionális támogatást.

VN

Jagodits Zsuzsa coachot kérdezhetik

Fotó: Horváth Balázs

Szülőként gyakran érezzük, nehezen jutunk át akadályokon. Nemegyszer megoldhatatlannak tűnő problémákkal találjuk magunkat szembe családi életünkben, a gyermeknevelésben, a szülővé, nagyszülővé válásban vagy éppen a munka és magánélet összehangolásában – teljesen természetes tehát, hogy igényeljük a segítséget.

Jagodits Zsuzsa coachot kérdezhetik
Fotó: Horváth Balázs

A gyerekek testi-lelki-szellemi egészségével kapcsolatos tünetek, problémák megoldásában fordulhatnak Zsuzsához, aki lelki segítőként, támogatóként, holisztikus szemlélettel, a pozitív gondolkozás fejlesztésével szeretné a legjobb megoldásra rávezetni a hozzá fordulókat. Abban bízik, hogy tanácsai által könnyebben telnek majd a hétköznapok, amelyek időnként gondokkal terheltek – szobatisztaság, óvodai beszoktatás, rosszalvó gyermek, óvoda- vagy iskolaváltás, testvér születése, válás, költözés előtt áll a család –, és hogy hatékonyabban fel lehet készíteni a gyerekeket a változásra. Célja elsősorban a pszichoedukáció, a szülők tudatosságának fejlesztése, ezzel a komolyabb pszichológiai problémák kialakulásának megelőzése. Abban az esetben, ha komolyabb problémát tár fel, segít a megfelelő pszichiáter kiválasztásában is.

Zsuzsa 15 éve dolgozik kommunikációs területen, tíz éve tart szakmai előadásokat, végzett tréner, aki a coachinggal folytatta a pályáját. Jelenleg Budapesten a Rajzelemzési Intézetben okleveles rajzvizsgálati képzésen vesz részt. Mindig úgy tartotta, akkor lehet hiteles a coach, amikor anyává válik.

Két gyermek – egy hároméves kisfiú és egy négy hónapos kislány – édesanyjaként, sok tapasztalattal a tarsolyában várja leveleiket a [email protected] ­e-mail-címre vagy a 9702 Szombathely, Pf.32 levélcímre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában