baleset

2020.06.23. 19:11

Ráfutásos baleset miatt alakult ki hatalmas torlódás Szombathelyen

Kedden délután egy Ford kisteherautó haladt Szombathelyen, a Vörösmarty utcában, amikor a sofőr átment a jelzőlámpa zöld jelzésénél, majd egy pillanatra a tükörbe nézett és mire újra előre figyelt, már nem tudott megállni az előtte megálló Fiat mögött.

Horváth Istvánné

Fotó: Horváth Istvánné

A Ford a Fiatnak ütközött, amit egy Renault-nak lökött, ez utóbbi autót pedig egy Audinak tolta. A balesetben nem sérült meg senki, de a környéken hatalmas torlódás alakult ki. A Ford vezetője elismerte a felelősségét és bocsánatot kért a baleset többi részvevőjétől.

Fotó: Horváth Istvánné

Ezen az útszakaszon gyakori, hogy hiába mutat zöldet a jelzőlámpa, nem lehet haladni, mivel az előző lámpa miatt visszatorlódik a kocsisor, emiatt gyakorlatilag csak egy-egy autó jut át minden zöld jelzésen.

Fotó: Horváth Istvánné
Fotó: Horváth Istvánné

Az is gyakori, hogy a kereszteződésbe „beragadnak” autók akik mégis megpróbálnak átjutni a zöld jelzésen, ezzel teljesen megbénítva a keresztutcák forgalmát.

Előzmény:

https://www.vaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/baleset-tortent-szombathelyen-30-4074302/?fbclid=IwAR2F0ADkDevY0vy3nZFYKDiG52Yot82herT1r_V8kpFYICp7Vm2MUoL06ow

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában