lopás

2020.07.24. 13:36

Dohányboltban felejtett, nagyértékű mobilt tettek zsebre – A rendőrség elfogta a tolvajokat

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

police.hu

15:23

A rendőség tájékoztatása szerint sikeresen elfogták az elkövetőket.

13.30

A rendelkezésre álló adatok szerint megalapozott a gyanúja annak, hogy a felvételeken látható férfi és nő július 12-én 14 órakor Szombathelyen, az egyik áruház parkolójában található Nemzeti Dohánybolt vásárló részében eltulajdonított egy Samsung Galaxy S10+ típusú mobiltelefont.

A feltételezett elkövető egy 50-60 év körüli, zömök testalkatú, feje tetején kopaszodó férfi. A bűncselekmény elkövetésekor rövid ujjú, világoskék inget, világos rövidnadrágot, fehér zoknit, sötét cipőt, a fejére feltolt napszemüveget, valamint az orra alatti részen szájmaszkot viselt. A vele egy társaságban lévő nő hasonló életkorú; vékony testalkatú, haja vállig érő, sötét, aki az elkövetéskor hosszú ujjú, színes, kockás mintázatú inget, hosszú szárú, sötét farmernadrágot; fekete és fehér színű sportcipőt, a jobb vállán egy táskát és az orr alatti részen pedig szájmaszkot viselt.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit és nőt felismeri, vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén! – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik