Nyári tábor

2020.07.06. 07:00

Lézerharc és népzene is volt Bükön

A délelőttökre és a délutánokra is jutottak érdekes és mozgalmas programok a Felsőbüki Nagy Pál Általános Iskolában, ahol húsz diák vett részt az Erzsébet-táborban.

Bakos Ágnes

Húsz alsós töltött mozgalmas hetet a büki iskolában

Fotó: Bakos Ágnes

Csatatérré alakult egy délutánra a büki iskola udvara, természetesen ártalmatlan eszközökkel, lézerfegyverekkel céloztak és találtak az alsósok. Úgy tűnt, az első néhány kör után, hogy a fiúknak jobban ment a harc. Aki éppen nem erre nevezett be, az részeg-szemüveget próbálhatott ki. De volt számháború és ökonap, amikor az újrahasznosítással ismerkedtek a gyerekek, meg rendőr vendéget is fogadtak a táborban.

Húsz alsós töltött mozgalmas hetet a büki iskolában
Fotó: Bakos Ágnes

Az egészségnapon a sportversenyek mellett gyümölcssalátát készítettek, és népi kézműves és népdalos, népzenés nappal zárták a mozgalmas hetet a büki iskolában. A legjobban annak örültek, hogy ismét találkozhattak a jórészt digitálisan zárt tanév után, amikor csak online tartottak kapcsolatot. Most szabad volt a közös játék az alsósoknak, természetesen betartva a higiéniai előírásokat és a szociális távolságtartás szabályait, erre nagy hangsúlyt fektettek a tábor indításaként, a csapatépítés része volt virológiai előadás – mondta el Baloghné Simon Erika, a Felsőbüki Nagy Pál Általános Iskola igazgatóhelyettese. A napközis táborba az alsósok mehettek, minden osztályból két-három diák. Csapatokat úgy alakítottak, hogy minden korosztályból volt csapattag, és minden nap két tanító néni volt a táborozókkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában