Határoztak

2020.07.10. 07:00

Új autót vásárolnak Bükön

Pluszforrást könyvelhettek el, ez felülírta a tavalyi költségvetést, és autó­beszerzést határozhattak el: ezek adtak témát a Répcementi Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsának rendkívüli ülésén.

Bakos Ágnes

Kecskemét, 2012. május 17. B-osztályú Mercedes személyautó kanyarodik a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. kecskeméti gyárának udvarán. MTI Fotó: Ujvári Sándor

Forrás: MTI

Fotó: Ujvári Sándor

Módosítani kellett a Répcementi Önkormányzati Társulás tavalyi költségvetését 6,4 millió forint pluszforrás miatt – mondta el a társulás tanácsának rendkívüli üléséről dr. Németh Sándor, Bük polgármestere, a társulási tanács elnöke. Sorolta: a védőnői szolgálatra külön finanszírozást, az egyéb feladatokra bérkompenzációt kaptak, valamint átvezették a Magyar falu programban elnyert, mintegy 3 millió forint értékű orvosi eszközöket is a költségvetésben. A társulás módosított bevételi és kiadási főösszege 2019-re így 94,1 millió forint lett. A pluszbevétellel lehetőség nyílik a családsegítő és gyermekjóléti szolgálat egyébként balesetes autójának lecserélésére. A régi autót eladják, másikat vásárolnak helyette. Orvoscsere is téma volt az ülésen, hiszen dr. Vágási Andrea helyett az új büki háziorvossal, dr. Antal Zsuzsannával szerződött a társulás az ügyelet ellátására.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában