jótékonyság

2020.08.30. 17:53

A szombathelyi óvónőért koncertezett az Ismerős Arcok Szombathelyen

Németh Kinga felépüléséért zenélt az Ismerős Arcok és a Mokka Tribute Band péntek este az Agorában. Közel hétszáz jegy kelt el a koncertre, de emellett is akadtak bőven támogatók – még egy meglepetés felajánlás is érkezett.

Polgár Patrícia

Este hét órakor elsőként a Mokka Tribute Band csapott a húrok közé. Ahogy az Ismerős Arcok, úgy ők és az épületet őrző biztonsági szolgálat is ingyenesen vállalta a közreműködést.

Mielőtt még színpadra léptek volna Kinga kedvencei, Baranyai András szervező vette magához a szót és köszönetét fejezte ki minden támogatónak. Elmondta, hogy a szervezés költségét magára vállalta a Szól a szív alapítvány, így az est teljes bevételét Kinga és családja kaphatja meg. Végül egy örömhírt osztott meg a szülőkkel: egy tömördi vállalkozó felkeresett egy svájci klinikát, ahonnan több kőszegi társával együtt szállíttatja haza a lány számára a hőn áhított motoros ágyat, így Kinga időnként hazalátogathat családjához.

 

András úgy véli, számokról nem illik beszélni, de azt elmondta: rengeteg felajánlás érkezett a megvásárolt jegyek mellett. Majd Kinga édesapja, Palkó üzenetét is tolmácsolta a megjelenteknek, aki „életük legfontosabb koncertjén” keblére ölelte volna a résztvevőket – és bízik benne, hogy egyszer lesz még egy olyan is, ahol Kinga személyesen köszönheti meg mindenkinek a segítséget.

Azok, akik nem tudtak részt venni az eseményen, a Szól a Szív Alapítvány számlaszámán Jótékonysági koncert Kingáért megjegyzéssel tudják támogatni a lány felépülését.

 

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/kinga-felepuleseert-zenelnek-4219346/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában