Luxusautók

2020.08.28. 15:23

Fantasztikus autócsodák érkeztek Sárvárra

Nem hétköznapi látványban lehetett részük azoknak, akik Sárvár utcáin jártak.

Pajor András

Fotó: Pajor András

Több mint félszáz luxusautó érkezett Sárvárra a Spirit Hotelhez a nemzetközi Pink Wing túra egyik állomásaként. A magyar-horvát turista-gasztronómiai rendezvény résztvevői a két ország kiemelt helyszíneit látogatják végig járműcsodáikkal. Sárvári érdeklődőket is vonzottak a szuper autók, ritka látvány volt a Vadkert körúton vonuló Porsche-k, Ferrari-k, Lamborghini-k és Mustang-ok sora.

Több mint félszáz luxusautóval érkezett Sárvárra a Pink Wing karavánja
Fotó: Pajor András

A Pink Wing, vagyis a rózsaszín szárnyak autós túra célja, hogy a részt vevő üzletemberek jobban megismerjék egymás és a két ország nevezetességeit, ételeit. A szervezők 2015 óta déli szomszédunknál tartották a túrát, most először csatlakozott hozzá Magyarország. Az egyhetes túra Budapesten kezdődött, majd pedig a Balaton, Sárvár érintésével Zágrábban és a záróhelyszínen Splitben folytatódott.

Fotó: Pajor András

A Sárvárra látogató járművek a luxusautók luxus kategóriáját képviselték, mert a csúcsmodellek típusainak egyedi-tuningolt változatai voltak.

Fotó: Pajor András

Akik viszont lemaradtak róla, de szívesen megnéznék megtehetik, ugyanis a város közösségi oldalára egy videó is felkerült arról, amikor a járművek megérkeznek, amely " target="_blank" rel="noopener noreferrer">ITT található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában