MINDENKIT REGISZTRÁLNAK

2020.08.01. 11:18

Két és fél óra a várakozási idő az M7-es Letenyei Autópálya Határátkelőhelyen

Körülbelül 150 perc a jelenlegi várakozási idő a Letenyei Autópálya Határátkelőhelyen a személyforgalomban-olvasható a zaol.hu-n.

zaol.hu/vaol.hu

Fotó: ZH

Ez azt jelenti, hogy a személygépkocsi vezetőknek, akik átmennének Horvátországba ennyit kell várni, ám az autóbuszok tekintetében nincsen várakozási idő. A néhány kilométerrel arrébb lévő Letenye Közúti Határátkelőnél, a személyi forgalom várakozási ideje egy óra – közölte a zaol.hu-val Takács Tivadar rendőr alezredes és a Zala Megyei Rendőrkapitányság sajtószóvivője.

A határátkelőhelyeken a Horvátországba belépő magyarok adatait regisztrálják. A rendőrség azt tanácsolja, aki teheti válassza a Letenye Közúti Határátkelőt, vagy kerüljön Szlovénia felé. Az átlépés meggyorsítása érdekében érdemes a turistáknak még otthon, indulás előtt előzetesen regisztrálni.

A szóvivő felhívta a figyelmet, hogy a hőségre való tekintettel az üzemanyag mennyiségét mindenki ellenőrizze, hogy a várakozás ideje alatt is működtetni tudják a klímaberendezést, továbbá tartsanak maguknál kellő mennyiségű ivóvizet.

Fotó: Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában