sok tervük van

2020.08.17. 09:00

Új járdát és orvosi eszközöket adtak át Lócson

Átadták a Magyar Falu Program révén beszerzett orvosi eszközöket és a 235 méter hosszú Petőfi utcai járdát szombaton.

Merklin Tímea

Fotó: Ohr Tibor

A lócsi önkormányzatnak két pályázata nyert, orvosi eszközökre 2 571 564, járdaépítésre 1 410 179 forintot kaptak. Horváth Ildikó polgármester az átadáson köszönetet mondott Reichardt Nikolett települési referens előkészítő munkájáért és Ágh Péter országgyűlési képviselő támogatásáért.

Amint megtudtuk, a falunak önerős beruházásai is vannak, építenek a társadalmi összefogásra, továbbra is figyelik a Magyar Falu Program pályázatait. Sok tervük van, szeretnének közösségi teret, falumúzeumot, falugondnoki szolgálatot létrehozni.

 

Az ünnepségen Ágh Péter gratulált a sikeres kivitelezésekhez, amelyek mutatják, hogy a „csupa szív és Tündérkert jellegű település” polgármestere képes helytállni, ahogy tavasszal is meg tudott felelni a faluközösséggel együtt az idei év eddigi legnagyobb kihívásának. Átadta a képviselői emléklapot a község lakóinak egymás iránt érzett felelősségéért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában