a lángosos előtt

2020.08.09. 14:48

Verekedés a szombathelyi vásárcsarnokban – Az SZKKA vezetőedzője orvosi kezelésre szorult az incidens után

Az incidens hajnali öt órakor a lángosos előtt történt. A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia (SZKKA) vezetőedzőjének orra eltört.

VN

20200731 Szombathely Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia–Motherson Mosonmagyaróvár női felkészülési kézilabda-mérkőzés Fotó: Unger Tamás UT Vas Népe Képen: Marosán György - vezetőedző

Fotó: Cseh Gábor/Vas Népe

Rendőrök és mentők érkeztek kora reggel egy verekedéshez a szombathelyi vásárcsarnokhoz. Marosán György, az SZKKA NB I-es női kézilabdacsapatának edzője volt az egyik érintett.

Fotó: Cseh Gábor/Vas Népe

-Egy barátommal voltam a Vásárcsarnokban, lángost szerettünk volna enni – elevenítette fel az eseményeket Marosán György, az SZKKA sikeredzője. – A barátom keveredett szóváltásban egy három fős társassággal, én a telefonomat olvasgattam. A hangzavarra felnéztem, próbáltam békíteni a feleket, akkor kaptam egy öklöst – teljesen váratlanul ért az ütés, utóbb kiderült, hogy eltört az orrom. Nem volt benne a szituációban, hogy verekedéssé fajul egy ártatlan veszekedés, sajnálom, hogy így történt. A kórházban megkaptam a szükséges kezelést, majd a rendőrségre mentem, ahol megtettem a tanúvallomást a feljelentéshez. A rendőrség előtt várt rám az úriember, aki megütött, elnézést kért, szabadkozott, hogy nem tudja mi történt vele, maga sem érti, hogy miért ütött. Mondanám, hogy nem haragszom rá – de nem így van. Ilyen nem tehet senki – mondta az edző.

A Vásárcsarnok biztonsági személyzete tett rendet. Az esetet rögzítették a csarnok kamerái, így gyorsan pont kerülhet az ügy végére.

Az incidenssel kapcsolatban megkerestük a Vas Megyei Rendőr-Főkapitányságot. Cser Zsófia sajtóreferens kérdésünkre közölte: „Ma a kora reggeli órákban a Vásárcsarnoknál vásárlás közben kialakult szóváltás fajult tettlegességig. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában