Döbbenet

2020.09.07. 12:00

A tizedikről magát mélybe vető Adrián: 1 millióért elmondom, mi történt!

Hamarosan elhagyhatja a kórházat az a férfi, aki túlélte, hogy kiugrott a tizedik emeletről. Adriánt szerettük volna megszólaltatni, ő azonban egymilliót kért volna cserébe.

borsonline.hu/vaol.hu

Fotó: Horváth Balázs

Döbbenetes eset zaklatta fel a minap a Celldömölk lakóit. Egy 21 éves férfi ugyanis úgy döntött, hogy szerelmi bánatában a mélybe veti magát. Adrián egy tízemeletes panel legtetejéről ugrott a mélybe, de az égiek vélhetően fogták a kezét, ugyanis csodával határos módon kutya baja sem lett – írja a Bors.

Adrián a szombathelyi Markusovszky Kórházban lábadozik. A hozzátartozóitól úgy tudjuk, hogy már jobban van, az intenzív osztályról átkerülhetett egy másik osztályra, ahol a tüdejét vizsgálják, nem sérült-e komolyabban. Mi több: a héten, már ha minden jól megy, elhagyhatja a kórházat. Szerettük volna Adriánt is megszólaltatni, hogy mi történt, mi vezetett ahhoz, hogy megpróbálja eldobni magától az életét. Legnagyobb megdöbbenésünkre azonban a fiatal férfi elzárkózott a beszélgetéstől.

Ez persze nem pontos így, ugyanis

Adrián a Bors munkatársának kerek perec kijelentette, ha fizet neki egymillió forintot, akkor szívesen nyilatkozik.

Mint ahogy a Bors már megírta: Adrián 35 méter magasból ugrott le nekifutásból egy tízemeletes tetejéről. Előtte vélhetően értesítette 18 éves, korábbi barátnőjét, Dorinát, aki néhány hete szakított vele. A lány is a helyszínre sietett. A fiúnak azonban óriási mázlija volt, hiszen megpattant a teste egy fán, majd egy, az utcán parkoló autó tetején landolt. Többen is látták az esetet, és megdöbbentek, hogy Adriánnak egy csontja sem tört el. Noha hamarosan hazatérhet a családjához, a pszichés kezeléseket szinte biztos, hogy nem ússza meg.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/leugrott-egy-tizemeletes-tetejerol-celldomolkon-egy-fiatal-autora-esett-de-tulelte-4240451/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában