Szünetel az ügyfélfogadás

2020.09.08. 07:00

Koronavírusos az egyik dolgozó a toronyi önkormányzatnál

Szeptember 4-dike, vagyis péntek óta előreláthatólag két hétig szünetel a személyes ügyfélfogadás a toronyi önkormányzati hivatalban, miután az egyik dolgozó koronavírustesztje pozitív lett.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Kovács György, a település polgármestere lapunknak elmondta, hogy miután megtudták az eredményt, azonnal értesítették a járványügyi hatóságokat, akik megkezdték a kontaktkutatást, illetve az önkormányzat még pénteken fertőtlenítette az egész épületet. A hivatal több dolgozója karanténba vonult, illetve tesztet is csináltattak. A polgármester elmondása alapján a koronavírusos dolgozó ügyfelekkel nem találkozott a tesztet megelőző napokban.

Fotó: Horváth Balázs

A toronyi önkormányzatnál jelenleg csak ügyeleti munka folyik, mindössze hárman vannak az irodában, ezért a következő két hétben nem lehet személyesen ügyeket intézni, sürgős esetben munkanapokon délelőtt a +36 94 540 521-es telefonszámot lehet hívni. Az intézkedések miatt a toronyi művelődési ház is csak részlegesen működik. Információink szerint a dolgozó egyik családtagja szintén fertőződött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában