riport

2020.11.02. 18:53

Rokonok pozícióban és kreténezés a szombathelyi városházán

„Kreténeknek nem nyilatkozom” – ezt válaszolta a Pesti TV riporterének Czeglédy Csaba. „Úgy tűnik, Szombathelyen ez a stílus” – állapították meg.

Tömböly Ágnes

Hiába jött el, csak pénteken hallgathatják meg Czeglédy Csabát. Fotó: Karnok Csaba

„A haverok pozícióba helyezése nem budapesti sajátosság” – mondta a Pesti TV riportere a szombathelyi Fő téren rögzített felvételen. Nemény András polgármester kabinetfőnökének feleségétől, dr. László Győző feleségén át, Molnár Miklós, Koczka Tibor, Marton Zsolt és Farkas Balázs „elhelyezése” is téma volt a riportban. Telefonon érték el Lászlóné Urbán Valériát, aki a Haladás sportkomplexumban sales event menedzserként dolgozik havi 450 ezer forintért, nyilatkozni nem akart. A visszásságokról szerették volna megkérdezni Nemény Andrást is, azonban ő sem kívánt válaszolni. A forgatócsoport a közgyűlés napján visszatért Szombathelyre, és a városháza előtt a stábba belefutott a polgármester. Azt mondta, az önkormányzatnak nincsen beleszólása az önkormányzati cégek megbízásaiba.

Czeglédy Csaba sem örült a Pesti TV-nek, azt ismételte a városháza folyosóján: „Kreténeknek nem nyilatkozom. ” A riporter később megjegyezte: „Szombathelyen úgy tűnik, ez a stílus” – így utalt arra, hogy a Facebookon működik egy mémgyár is, aminek stílusa hasonló Czeglédyéhez, és az a like-ok tanúsága szerint a polgármesternek és kabinetfőnökének is tetszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában