közlekedés

2020.11.06. 07:00

Szervizpontok bicikliseknek a biztonságért

Az elmúlt időszakban több kerékpáros fejlesztés is történt a városban, valamint a város környékén. A kerékpárosok komfortérzetét azonban nemcsak kiépített kerékpárutakkal növelik, hanem például szervizpontokkal is.

Pajor András

Fotó: Pajor András

A minőségi közlekedés megvalósításának érdekében két kerékpáros szervizpontot is telepített a Sárvári TDM. A turisztikai szervezet az egyik szervizpontot Sárváron a Várparkolóban, a másik javítóállomást pedig Porpácon helyezte el. Ez utóbbit pályázati forrásból sikerült megvalósítani, a sárvári pedig önerőből készült el.

Szervizpont: ha baj van, közel a segítség
Fotó: Pajor András

– A kerékpáros turistáknak és a helyieknek is egy újabb szolgáltatást tud nyújtani ezzel a város, ráadásul a környezettudatosság szem előtt tartásával. Tapasztalataink szerint a Tourinform iroda egyik legnépszerűbb szolgáltatása a kerékpárkölcsönzés, de egyre népszerűbb az e-bike és roller is, ezért szeretnénk további elektromos meghajtású közlekedési eszközöket is beszerezni pályázati támogatásból – számolt be a tervekről Haller Ferenc, a Sárvári TDM vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában