A nyolcvan éves asszony hirdetés útján köszöntötte fel saját magát - mi is köszöntöttük és az olvasóink is

2020.12.08. 20:00

Isten éltesse Babi nénit!

Meglepő hirdetésre lettünk figyelmesek a Vas Népében: egy bizonyos Babi néni ekként köszöntötte fel magát: „Magamnak kívánok jó egészséget, december 8-án betöltöm a 80. évet”. Kicsit olyan gesztus ez, amiről az LGT híres dala szólt: „Ha senki nincs, ki elringasson, ringasd el magad!”

Merklin Tímea

Fotó: Szendi Péter

A nem szokványos szöveget lapunk olvasói közül többen lefotózták, megosztották a közösségi oldalon, a poszt alatt pedig gyűltek a jókívánságok, mindenki szépet és jót kívánt az ismeretlen asszonynak. Megkerestük a hirdetés feladóját, hogy köszöntsük, de a személyes találkozás nem valósulhatott meg, ezért kolléganőnk, Nagy Ildikó a mai lapszám Jó reggelt-jét Babi néni születésnapja tiszteletére írta. Olvasóink nevében is egészséget, nyugalmat kívántunk neki, és erőt a sors által rámért fájdalom elviseléséhez. A címoldalon üzentünk neki, hogy sokat gondolunk rá, és reméljük, hogy ezt ő is érzi.

A mai újság 12. oldala további két meglepetést tartogatott: azok az olvasók, akiket megérintett az idős hölgy maga-köszöntése, hirdetést adtak fel születése napjára, november nyolcadiki megjelenéssel, hogy rajzolt virágokkal és tortával kedveskedjenek neki az újságon át. Az egyikük azt írta: „Legyen ez a nap számodra olyan, amilyet igazán szeretnél! Boldog születésnapot. A másik hirdetést három nő adta fel – alá is írták a nevüket: Takács Kati, Papp Erzsi és Valter Nóri -, jó egészséget és boldog 80. születésnapot kívántak Molnárné Babinak.

Fotó: Szendi Péter

Lehet, hogy az idős hölgy az életkora miatt nem látogatható, és talán ez egy karantén-levelezés hirdetések útján, talán nem. Lehet, hogy az ismerősök úgymond vették a lapot, és hirdetésre hirdetéssel reagáltak – vidáman, családias hangulatban.

Csak remélhetjük, hogy amikor majd betöltjük a nyolcvanadik életévünket, bennünk is lesz még hasonlóképpen elég humor és bölcsesség az élethez. Most pedig Isten éltesse Babi nénit!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában