Szavazásösszesítő

2020.12.21. 11:00

Olvasóink többsége idén az internetről rendelte a karácsonyi ajándékokat

Kíváncsiak voltunk, hogy olvasóink mit gondolnak egy aktuális témával kapcsolatban, ezért feltettünk egy szavazást az oldalunkra.

vaol.hu

Forrás: Shutterstock

Ahogy azt már megszokhatták, a vaol.hu minden héten saját szavazással jelentkezik. Három nap van hátra karácsonyig, így most azt kérdeztük, hogy megvették-e már a karácsonyi ajándékokat vagy az utolsó pillanatra hagyják azok beszerzését?

A válaszadók többsége (51%) idén a tömeg elkerülése miatt nem ment üzletbe, inkább mindent online rendelt meg. A második legtöbb voks (32%) „A nagy részét már elintéztem, a hétvégén véglegesítem a maradékot” lehetőségre érkezett, valószínűleg olvasóink közül is sokan ott voltak az aranyvasárnapi forgatagban. Voksolóink tizenkét százaléka még nem intézte el a karácsonyi ajándékok beszerzését, rossz szokás, de mindig az utolsó pillanatban vásárolnak. 5 százalékuk pedig még szándékosan vár az utolsó napok akcióira, amikor az üzletek kiárusítják karácsonyi árukészleteiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában