Vádemelés

2020.12.17. 07:47

Súlyosan ittasan támadt rá a hozzá kiérkező mentőápolóra egy férfi, majd szétverte az EKG gépet

A Sárvári Járási Ügyészség végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta a rovott múltú vádlottal szemben.

vaol.hu

A Vas Megyei Főügyészség arról tajékoztatta lapunkat, hogy a Sárvári Járási Ügyészség más bűncselekmények mellett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak kísérlete és garázdaság miatt is vádat emelt az ellen a férfi ellen, aki rátámadt a mentőápolóra 2019 decemberében.

A vádirat szerint a vádlott édesanyja kihívta a mentőket a súlyosan ittas vádlotthoz. A vádlott ordibálni kezdett a mentőkocsiban, kicsatolta magát az ülésből, majd az EKG gép monitorját ütlegelte, végül kétszer is megpróbálta ököllel megütni a mentőápolót, aki elhajolt az ütések elől, és lefogta a vádlottat.

A vádlott a kórházhoz érve sem hagyott fel az erőszakos magatartással, kiabált és szidott mindenkit, a biztonsági őrt megöléssel fenyegette, majd belerúgott a kórház ajtajába. A vádlott végül megindult a biztonsági őr felé, azonban a kiérkező rendőrök megbilincselték.

A Sárvári Járási Ügyészség végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta a rovott múltú vádlottal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában