Kalapáccsal ütötte szomszédját

2020.12.02. 10:35

Szombathelyi lépcsőházban verekedtek – Vádat emeltek ellenük

A Szombathelyi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel és két férfival szemben garázdaság miatt – tájékoztatott Vassné dr. Szele Adrienn sajtószóvivő.

vaol.hu

A vád szerint az egyik vádlott áprilisban családi rendezvényen vett részt szombathelyi lakásán, amin zenét is hallgattak. A hangos zene viszont az alattuk lévő lakásban élő férfit és nőt is zavarta, ezért felmentek, bekopogtattak a lakásba, és szóváltásba keverettek a vádlottal, aki ajtót nyitott. A férfi felszólította őket a távozásra, ennek viszont ők nem tettek eleget, erre a felső lakásban lakó férfi pedig tolni kezdte a lépcső fele a másik férfit, dulakodni kezdtek, megfogták egymás nyakát és megütötték egymást.

A nő vádlott vitt magával egy felvitt magával egy kalapácsot is, hogy azzal védje meg a férjét ha bántalmazzák, ezzel ütötte meg a felettük lakó férfit, a férfi pedig emiatt kétszer megütötte a nő karját.

Mindhárom vádlott 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A Szombathelyi Járási Ügyészség a nőt csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével, míg a két férfit csoportosan elkövetett garázdaság bűntettével vádolja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában