elismerések

2020.12.18. 07:00

Vas megyei vízügyeseket díjaztak

Hatodik alkalommal adták át az Észak-dunántúli Vízügyért Díjat, ezúttal Tanainé Tóth Magdolna és Szabó Ervin munkáját ismerték el.

Vas Népe

Az Észak-dunántúli Vízügyért Díjjal járó oklevelet és bronzérmet Tanainé Tóth Magdolna területi felügyelő (Tatai Szakaszmérnökség) és Szabó Ervin területi felügyelő (Rábai Szakaszmérnökség, Nick) vehette át Németh József igazgatótól.

Az elismerést Tanainé Tóth Magdolna odaadó és teljes szakmai elhivatottsággal végzett munkájáért, a többi között a Tatai Szakaszmérnökség területén folyó árvízvédelmi projektekben folytatott kiemelkedő szakmai tevékenységéért érdemelte ki.

Szabó Ervin pedig a Nicki műgát rekonstrukciós munkáiban megmutatkozó magas színvonalú műszaki tevékenységéért, valamint az igazgatóság létesítményeinek, erősáramú berendezéseinek érintésvédelmi és villámvédelmi időszakos felülvizsgálatainak kiváló ellátásáért, a Rábai Szakaszmérnökség villamos, telefon és riasztó hálózatának professzionális műszaki irányításáért lett díjazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában