Rajz- és meseíró pályázatot is hirdettek

2021.01.15. 07:00

Ajándékok az alkotó jáki gyerekeknek

Még decemberben írt ki pályázatot a Jákiak Jákért Egyesület gyerekek számára. A lurkóknak rajzolásra, meseírásra, karácsonyfadísz készítésére nyílt lehetőségük.

Civil/Weidinger Veronika

Fotó: VN/WV

A legügyesebb kis alkotók a napokban vehették át jól megérdemelt jutalmaikat az egyesülettől. A munkák a kultúrház hatalmas ablakait, illetve a falu karácsonyfáját díszítették. A helyezések sorsa közönségszavazással dőlt el.

A legtöbb szavazatot kapott mese végül Az állatok karácsonya lett, melyet Neubauer Natália, Mondai Janka, Nagy Abigél és Hajszán Lara írtak. A második helyet Tóth János Márk Otthon, édes otthon című írása szerezte meg. A csodaszarvas című alkotásukkal Tiborcz Zsófia, Merőtei Flóra és Kocsis Jázmin a harmadik helyen végeztek.

A rajzverseny dobogósai: Hajszán Lara, Izsöl Marcell, Neubauer Natália és Merőtei Flóra. Karácsonyfadísszel remekelt Horváth Máté, a verseny legifjabb helyezettje.

A harmadikos Hajszán Lara rajz- és meseírás kategóriában is a legjobbnak bizonyult.

Civil/Weidinger Veronika

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában