Gyász

2021.01.28. 19:13

Elhunyt az elismert úszóedző, Kürti Gergely

Nyugodjon békében!

vaol.hu

Fotó: Facebook/Szombathelyi Sportiskola Úszó Szakosztály

A Szombathelyi Sportiskola Úszó Szakosztálya hivatalos közösségi oldalán közölte a tragikus hírt, hogy elhunyt Kürti Gergely.

- Lehajtott fejjel, szomorúan hitetlenkedve bámuljuk még a padlót...Korábbi vezetőedzőnk, az Egyesület és a szombathelyi versenyszerű úszósport, a helyi úszásoktatás egyik legnagyobb és legismertebb alakja, edzőnk, oktatónk, mentorunk, versenybírónk, szenior versenyzőnk, munkatársunk, barátunk Kürti Gergely, Gergő Bácsi a mai napon elment ....

Több, mint 40 évnyi úszás és a szombathelyi Fedett uszoda iránti végtelen elköteleződést, munkát, törődést, figyelmet, odaadást KÖSZÖNÜNK. Több ezren, sőt talán több tízezren KÖSZÖNJÜK, hogy megtanultunk Tőled úszni, sportolni, kitartani, becsülettel dolgozni céljainkért... Megtanultunk ember lenni. KÖSZÖNJÜK, hogy a precízen vezetett naplóid által (amit most ismét mellékelünk) megismerhettük, és unokáink is megismerhetik majd a szombathelyi úszósport első lépéseit, szárnybontogatását. KÖSZÜNJÜK a millió érmet és eredményt. Isten Veled Gergő Bá' ! Megtört szívvel búcsúzunk. - olvasható a bejegyzésben.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Lehajtott fejjel, szomorúan hitetlenkedve bámuljuk még a padlót...

Korábbi vezetőedzőnk, az Egyesület és a szombathelyi...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában