Visszatekintés

2021.01.14. 10:00

Emlékezetes Vas megyei balesetek 2020 utolsó negyedévéből

A 2020-as év is bővelkedett jó vagy szomorú okból emlékezetes eseményekben, az alábbiakban néhány fotó erejéig visszatekintünk az év utolsó negyedévében történt balesetekre.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

A tulajdonos maga sem tudta, hogy hány disznó volt Rábahídvégen a kertjében. A több mint száz félig elvadult állat rettegésben tartotta a környéket, hiszen szabadon ki-be mászkáltak a rozoga kerítésen. A borzalmas állapot évek óta fent állt, a hatóságok 2020. októberében foglalták le az állatokat.

Fotó: Horváth Balázs

Két építőanyaggal megrakott kisteherautó ütközött frontálisan Vép közelében 2020. októberében. A súlyos balesetben négyen sérültek meg, több embert a tűzoltók vágtak ki a roncsokból.

Fotó: Horváth Balázs

Szintén 2020. októberében történt halálos baleset a gyöngyösfalui kalandparkban. Egy fa dőlt ki, emiatt zuhant a mélybe egy keszthelyi diák, aki a helyszínen életét vesztette, osztálytársa megsérült.

Fotó: Horváth Istvánné

2020. december elején a 84-es főúton haladt egy személyautó, amikor szemből egy kamionos egy lassan haladó munkagépet kezdett előzni figyelmetlenül. A személyautó vezetője az ütközésben életét vesztette, az utas életveszélyesen megsérült.

Fotó: Horváth Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában