visszatekintő

2021.01.03. 20:00

Földrengés rázta meg a megyét, beoltották az első embereket Szombathelyen, és köszöntöttük az új évet – Ez történt a héten

Összegyűjtöttük az elmúlt hét nap legfontosabb vasi történéseit, így, ha valamiről lemaradt volna, azt most pótolhatja.

vaol.hu

Földrengés rázta meg Nyugat-Magyarországot – Vas megyében is éreztük

Kedden, dél után Vas megyében is érezni lehetett a földrengést, amelynek epicentruma Horvátországban volt. 12 óra után körülbelül 20 perccel Vas megye több településén is földrengést éreztek. A fél percig is eltartó rezgést a megye minden településéről jelezték olvasóink. A cikkhez kattintson IDE!

Menet közben gyulladt ki a nemrég vásárolt autó Szombathelyen

Szerdán reggel Szombathelyen, a Szent Márton utcában haladt egy Citroen személyautó, amikor az egyik lámpánál elinduláskor a jármű motorja rángatni kezdett. A cikket IDE kattintva olvashatja!

Holttestet találtak Szombathelyen

Információink szerint egy férfi holttestére bukkantak hétfőn reggel Szombathelyen, a Szent Márton utca és a Wesselényi utca találkozásánál lévő háztömbök mögött egy kerítés mellett. Kattintson IDE a cikkért!

Koronavírusos vásárló miatt órákra bezárták az egyik szombathelyi Spar-áruházat

Lapunk információja szerint szerda reggel a szombathelyi Hefele Menyhért utcai Spar üzletben összeesett egy férfi a pénztárnál. Mentő érkezett, gyorstesztet végeztek, a vásárlóról kiderült, hogy Covid-pozitív. Az áruházat órákra lezárták, hogy fertőtlenítsenek. A teljes cikket IDE kattintva olvashatja!

Összesen 8 autó tört össze egy balesetsorozatban Szombathelyen, jégpályává vált a felüljáró

Összesen nyolc autó tört össze Szombathelyen, a Csaba úton lévő felüljárón vasárnap este, amikor az ónos szitálás miatt jégpályává változott az úttest ezen a szakaszon. Kattinson IDE a cikkért!

Beoltották az első egészségügyi dolgozókat Szombathelyen

Megérkeztek a vakcinák a Markusovszky Egyetemi Oktatókórházba szerdán, csütörtökön pedig az első egészségügyi dolgozókat be is oltották. Kattintson IDE a teljes cikkért!

Elmaradt a hangos óévbúcsúztató Vas megyében – A hivatásosokat is megkérdeztük az éjszakáról

Tapasztalataink szerint a szokásokat átalakította, de a jókedvet nem vette el az este nyolc órától életbe lépő kijárási tilalom szilveszter estéjén. Körbejártuk a megyeszékhelyet, megnéztük hogyan vettünk búcsút 2020-tól. Kattintson IDE a cikkhez!

Kislány az év első Vas megyei babája

Értesüléseink szerint január 1-én, hajnali 2 óra 11 perckor született Anna Zoya a Markusovszky kórházban. A kislány a család első gyermeke. Spontán, 2615 grammal 49 centivel született Vas megyében az új év első babája. A teljes cikket IDE kattintva olvashatja!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában