Másfél évtizedes tapasztalat

2021.01.25. 14:27

Új vezető a St. Gotthard Spa & Wellness élén

Januártól Koós Melinda a Gotthard-Therm Kft. ügyvezető igazgatója és ő látja el a szentgotthárdi St. Gotthard Spa & Wellness fürdő igazgatói feladatait – adja hírül a turizmusonline.hu.

Tersztyánszky Krisztina

A szakember több, mint másfél évtizedes tapasztalatát a Sárvári Gyógyfürdő Kft-nél szerezte, ahol nevéhez fűződik többek között a Gyógy- és Wellnessfürdő 2002-es piaci bevezetésével kezdődően az elmúlt 18 évben a fürdő és a hozzá tartozó szálloda, kemping és kalandpark komplett értékesítési és marketing stratégiájának kidolgozása és megvalósítása. Emellett 5 éven keresztül igazgatta a sárvári VitalMED Hotel**** -t és több nagyobb fürdőberuházás projektmenedzsereként is tevékenykedett.

Az igazgatónő fő célja az Őrség kapujában található mediterrán hangulatú szentgotthárdi fürdő-komplexum turisztikai versenyképességének növelése, a létesítmény üzemeltetésének eredményessé tétele. Megítélése szerint a St. Gotthard Thermal & Spa földrajzi elhelyezkedése, optimális mérete és különleges adottságai révén alkalmas egy olyan vendégkört bevonzani, akik a korábbi „tömegturizmus” helyett a nyugalmat, biztonságot jelentő kisebb fürdőket részesítik előnyben, ugyanakkor a magas minőségű szolgáltatásokat és a vendégközpontú kiszolgálást keresik.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában