Veszély

2021.02.18. 10:04

A kihűléstől mentettek meg két embert a szentgotthárdi rendőrök

Nem hagyták őket a hidegben.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

New York, 2018. január 4. Gyalogos a sűrű hóesésben New Yorkban 2018. január 4-én. Az Egyesült Államokban utoljára egy évszázada tapasztalt hideghullám főként az ország középnyugati részét és a keleti partvidéket sújtja. A tartósan fagypont alatti hőmérséklet eddig tizenegy halálos áldozatot szedett Wisconsin, Észak-Dakota, Missouri és Texas szövetségi államokban.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Alba Vigaray

Egy állampolgári bejelentésre érkeztek a szentgotthárdi rendőrök 2021. február 12-én Rönök térségébe, ahol a 8-as számú főúton egy férfi gyalogolt, hiányos öltözetben. A 64 éves, zavartan viselkedő férfi nem tudta, merre kell hazamennie, ezért a rendőrök biztonsági intézkedés keretében otthonába szállították – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Két szentgotthárdi szolgálatparancsnok 2021. február 13-án, Szentgotthárd belterületén, az esti órákban szolgálatteljesítésük során észlelték, hogy egy férfi hiányos öltözetben, mezítláb, magatehetetlenül fekszik a földön a hidegben. A rendőrök a mentőszolgálat kiérkezéséig végig a 66 éves férfi mellett maradtak.

A gyors segítségnek köszönhetően a két férfi megmenekült a kihűléstől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában