Jótékonyság

2021.02.24. 13:30

A Weöres Sándor Színház is segíti a kis Noel gyógyulását

Akik legalább 1000 forinttal hozzájárulnak Noel gyógykezeléséhez, azok Ben Jonson nagy sikerű színművét, a Volpone vagy a pénz komédiájacímű darabot nézhetik meg online.

vaol.hu

Fotó: Unger Tamás

Legutóbb arról írtunk, hogy Az SMA II-es betegségben szenvedő kis Noel megkapta második Spinraza-kezelését a budapesti Bethesda Gyermekkórházban – ezúttal altatásban. Igyekszünk folyamatosan tájékoztatni olvasóinkat a Vas megyei kisfiú állapotáról. Arról is írtunk már többször is, hogy egyre nagyobb méreteket ölt az összefogás. A teljesség igénye nélkül magánszemélyek, cégek, sportcsapatok, sportolók, politikusok is különböző felajánlásokkal támogatják Noel gyógyulását. Licitcsoport is indult a kisfiú megsegítésének céljából a legnagyobb közösségi oldalon. Ezúttal a Weöres Sándor Színház kapcsolódott be a gyűjtésbe. A felajánlás értelmében, akik legalább 1000 forinttal hozzájárulnak Noel gyógykezeléséhez, azok Ben Jonson nagy sikerű színművét, a Volpone vagy a pénz komédiájacímű darabot nézhetik meg. A koronavírus járványra való tekintettel az előadás online lesz elérhető. Minden további információt az alábbi bejegyzésben találja:

" data-width="500" data-show-text="true">

Kapcsolódó cikkek:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/lemezlovasok-is-segitik-a-kis-noel-gyogyulasat-a-galambos-fiverek-es-munkatarsaik-a-nemes-ugy-erdekeben-4669207/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/szombathelyi-sportcsapatok-es-szurkoloi-csoportok-is-segitik-noel-gyogyulasat-4644160/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában