Vádemelés

2021.02.18. 08:12

Azt hazudta a rendőröknek, hogy egy férfi megerőszakolta egy Vas megyei településen lévő parkolóban

A Szombathelyi Járási Ügyészség hamis vád bűntette miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki a vád szerint 2020. szeptemberében hamisan állította a rendőröknek, hogy a férje által tetten ért férfi vele akarata ellenére végzett szexuális cselekményt – tájékoztatott a Vas Megyei Főügyészség.

vaol.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Blanscape

A vádirat szerint a vádlott önszántából végzett nemi aktust egy férfival az egyik Vas megyei településen lévő parkolóban. A helyszínre érkező férjének a nő többek között valótlanul azt állította, hogy a férfi akarata ellenére közösült vele. A férj értesítette a rendőröket, akiknek a helyszínen a vádlott megismételte a férjének is elmondott valótlan állításokat.

A szexuális kényszerítés miatt elrendelt nyomozás során a nő elismerte, hogy önszántából végzett szexuális cselekményt a férfival, és valótlanul állította, hogy arra a férfi akarata ellenére kényszerítette őt.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában