gyász

2021.02.16. 17:55

Elhunyt Halász László nyugalmazott tűzoltó főtörzsőrmester (1954-2021)

Halász László nyugalmazott tűzoltó főtörzsőrmester, a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság beosztott tűzoltója 2021. február 15-én, életének 67. évében elhunyt.

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Fotó: pixabay.com

Halász László nyugalmazott tűzoltó főtörzsőrmester, a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság beosztott tűzoltója 2021. február 15-én, életének 67. évében elhunyt – adta hírül a vas.katasztrofavedelem.hu.

A főtörzsőrmester tűzoltó szolgálatát a tűzoltó alapfokú tanfolyam elvégzését követően 1976. augusztus 1-én kezdte tűzoltó szakaszvezetőként, mint beosztott tűzoltó. A Belügyminisztérium Továbbképző Tanfolyam-parancsnokságán 1981-ben, vegyivédelmi műmesteri és sugárvédelmi tanfolyamot végzett. A készenléti tűzoltói beosztást 1999. május 31-ig, egészségi állapotának megromlásáig, nyugállományba vonulásáig töltötte be. Tűzoltó szolgálata alatt több ízben részesült megyei és városi szintű elismerésben.Búcsúztatására 2021. február 23-án 12.15 órakor Szombathelyen, a Jáki úti temetőben kerül sor. Halász László nyugalmazott tűzoltó főtörzsőrmestert a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a saját halottjának nyilvánította.Halász László nyugalmazott tűzoltó főtörzsőrmester emlékét kegyelettel őrzi a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság és a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság személyi állománya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában