Jelentés a frontvonalból

2021.02.27. 15:45

Ismét a Markusovszky-kórház onkológiai szakrendelésén szerzett tapasztalatairól számolt be Hende Csaba

Facebook bejegyzésben számolt be tapasztalatairól, amit a Markusovszky-kórház onkológiai járóbeteg szakrendelésén szerzett.

vaol.hu

20210204 Szombathely Megmentik az MMIK méltatlan állapotba került épületét, és egy új kulturális modellt vezetnek be, ami példát adhat a hazai közművelődés számára – erről a kettős célról tartottak sajtótájékoztatót csütörtökön a városházán. Fotó: Cseh Gábor CSG Vas Népe Képen: Hende Csaba országgyűlési képviselő

Fotó: Cseh Gábor

Korábban beszámoltunk róla, hogy dr. Hende Csaba két hónapig péntekenként önkéntes szolgálatatot teljesít a Markusovszky-kórház onkológiai járóbeteg szakrendelésén. Két héttel ezelőtt jelentkezett utoljára, most az országgyűlési képviselő ismét megosztotta tapasztalatait közösségi oldalán.

„Két héttel ezelőtt jelentkeztem utoljára a Markusovszky kórház egyik önkénteseként szerzett tapasztalataimmal, személyes benyomásaimmal és szerény javaslatommal rokkant parkolóhelyek létesítéséről az onkológiai járóbeteg rendelés bejáratához közel. Remélem, az önkormányzati illetékesek már a megoldáson dolgoznak; engem legalábbis eddig senki sem értesített arról, hogy javaslatomat mérlegelték, majd ilyen és ilyen okból elvetették volna. No, majd meglátjuk!” – olvasható dr. Hende Csaba bejegyzésében.

Az országgyűlési képviselő posztjában arra is kitért, hogy sok köszönet jár a honvédeknek, „akik a bejáratoknál, az oltópontokon és a kórház más részein nap mint nap segítik a működést, tehermentesítik az egészségügyi szakszemélyzetet.”

A poszt teljes szövege itt olvasható!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában