Szavazásösszesítő

2021.02.01. 11:37

Olvasóinkat nem érdekli a szombathelyi tévé és újság

Kíváncsiak voltunk, hogy olvasóink mit gondolnak egy aktuális témával kapcsolatban, ezért feltettünk egy szavazást az oldalunkra.

vaol.hu

Fotó: Cseh Gábor

Február 1-jétől Horváth Zoltán, az Agora Szombathelyi Kulturális Központ igazgatója, az LMP párt tagja irányítja a Szombathelyi Médiaközpont Nkft.-t. Erről dr. Nemény András polgármester határozott a rendkívüli jogrendben egyéni hatáskörben január 28-án.

Mint arról korábban írtunk, a baloldali városvezetés tervei szerint az Agora feladatait a jövőben a médiaközpont veheti át, az Agora Szombathelyi Kulturális Központ pedig jogutód nélkül megszűnik. A polgármester a médiaközpont éléről január 31-ével felmentette Némethy Máriát, akit egyébként pályáztatás útján még szeptemberben választott meg ügyvezetőnek a szombathelyi közgyűlés.

Olvasóinkat a téma kapcsán arról kérdeztük, mi a véleményük arról, hogy a volt LMP-s politikus felügyelheti a jövőben a „független” önkormányzati televíziót és újságot.

Akadnak olyanok(11%), akik szerint legalább a látszatra adhatnának. Sokak szerint (34%) ez egyáltalán nincs rendjén így, a legtöbben pedig (54%) arra szavaztak, hogy nem érdekli őket, nem olvassák és nem nézik az önkormányzati újságot és televíziót.

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/bejelentes-a-magyar-kultura-napja-elott-egy-nappal-megszuntetnek-az-agorat-4598839/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-kultura-fekete-napja-szombathelyen-4601467/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/szokasjog-alapjan-hasznaltak-4605937/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/free-agora-avagy-a-kultura-nemzeti-alap-4609951/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/cafolta-az-alpolgarmester-tegnapi-kozlemenyet-a-savaria-tse-4611451/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában