csarnok

2021.02.25. 07:00

Májusra készülhet el a beruházás – Eszköz- és géptároló munkacsarnok épül

A bölcsőde építése miatt egyes raktározásra szolgáló épületeket és a Gamesz-épület hátsó szárnyát le kellett bontani. A Gamesz gépeinek, eszközeinek elhelyezésére megfelelő csarnokra volt szükség, ami tavasz végére elkészül.

Vas Népe

20210224 Építik a fedett tárolót, Vép, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Forrás: VN

Fotó: Cseh Gábor

Ha kis léptekben is, de folytatódik a tervszerű építkezés a vépi Gamesz területén. A leendő munkacsarnok építésének az a célja, hogy megfelelő, az időjárás szeszélyeinek ellenálló tárolást tudjanak biztosítani azoknak a gépeknek, berendezéseknek, amelyekkel a város üzemeltetését, karbantartását végzik a szakemberek. Ne a szabadban kelljen állnia a traktornak, más járműveknek, pótkocsinak vagy fűnyíró gépeknek.

A Gamesz jelenlegi Rákóczi utcai központjával összekötött épület egy 60 négyzetméteres zárt és nyitott színből, gépkocsitárolóból áll. Az épületben a dolgozók megfelelő szociális és étkezőhelyet kapnak. A mintegy 15 millió forintba kerülő beruházás építésére egy helyi vállalkozás kapott megbízást.

Varga Elek, a kivitelező cég vezetője elmondta: a hőszigeteléssel ellátott, acélszerkezetes és lemeztetős borítású tároló építését december közepén kezdték meg, és május közepén fejezik be. Ezzel hosszú távon megoldódni látszik a mindennapi városgazdálkodási munkálatok elvégzéséhez szükséges berendezések védelme, tárolása.

Kiemelt képünkön: Az épületben a dolgozók szociális helyiséget kapnak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában