Virágot vitt a képviselő

2021.03.01. 20:14

Melega Miklós: Lélegeztetőgépen a Szombathelyi Televízió

Drámai videót tett közzé közösségi oldalán Melega Miklós szombathelyi önkormányzati képviselő. Egy szál virággal a kezében látogatott el a baloldali városvezetés által a működésképtelenség határára sodort Szombathelyi Televízió Géfin Gyula utcai szerkesztőségéhez.

VN

Fotó: Facebook/Dr. Melega Miklós

Korábban lapunk is beszámolt róla, múlt héten csütörtökön több dolgozónak mondtak fel a Szombathelyi Televízióban, köztük olyan, a szakma és a lakosság körében is elismert munkatársaknak, akiknek neve és arca mára eggyé vált az intézménnyel. Melega Miklós kiemelte: A Szombathelyi Televízió körül azóta sokasodtak meg a gondok, mióta a baloldali városvezetés 2019-ben az addig eredményesen működő intézmény élére új vezetőt nevezett ki, aki ellen egyébként nem sokkal később pénzügyi visszaélések miatt rendőrségi vizsgálat indult.

Emlékeztetett: jelenleg negyedik vezetőjét fogyasztja a városi televízió, miközben a cég pénzügyi helyzete egyre kilátástalanabb. Úgy tűnik, a hibás döntések következményeit a dolgozókkal akarja megfizettetni a városvezetés. A képviselő egy szál virágot hagyott a szerkesztőség Géfin Gyula utcai bejáratánál – megköszönve azt az értékteremtő munkát, amit az itt dolgozók az elmúlt évtizedekben megvalósítottak. Végül azzal zárta gondolatait: reméli, van még jövője a Szombathelyi Televíziónak.

Az erről szóló videó ITT érhető el!

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/kirugasok-es-fizetescsokkentes-a-szombathelyi-mediakozpontban-4704133/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában