Áldatlan állapotok

2021.03.23. 11:13

Szeméttenger Szombathelyen

Nejlonzacskók, papírhulladék és megannyi szemét borítja be a Falco-gyár közelében lévő szombathelyi területet. Erre dr. Szendrő-Németh Tamás civil blogger hívta fel a figyelmet.

VN

Fotó: Facebook/DR Szendrő-Németh Tamás Blogja

„Ha már az ezer fa ültetése is csak ígérgetés volt, legalább azért tennétek, hogy ne szeméttenger legyen a város frekventált területein!” – posztolta a blogger a hétvégén bejegyzését, amit Nemény András polgármesternek és az önkormányzat klímavédelemért felelős tanácsnokának, Németh Ákosnak címzett.

Szendrő megosztotta Nemény András polgármesterjelöltként (ÉSZ) tett választási ígéreteit is. Abban az egy év alatt 1000 fát ültetünk ígérete mellett a többi között szerepelt ez a pont is: „Szigorúbb büntetést a szemetelőknek! Legyen nagyobb visszatartó ereje a büntetésnek!”

" data-width="500" data-show-text="true">

">IGAZMONDÓ NEMÉNY ELVTÁRS ÉS A ZSÍROS FIZETÉSÉRT A VÁROSHÁZÁN MELEGEDŐ KLÍMAVÉDELMI TANÁCSNOKA SZERETNEK NAGYON ZÖLDKÉNT...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában