Kihívták a rendőröket

2021.04.02. 17:15

Lelőttek két tyúkot Köcskön – Frissítve

Valaki lelőtt két tyúkot Köcskön Bolla Lászlóék udvarán nagypénteken reggel. Az esetről Bolla Lászlóné tájékoztatta lapunkat. Amint mondta, arra lett figyelmes, hogy a kutyák erősen ugatnak, a baromfi kárál, röpköd.

Vas Népe

A tyúktrágya például erős szagú Illusztráció: NJ/Vas Népe

Forrás: VN-archiv

Frissítve:

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság azt a választ adta megkeresésünkkel kapcsolatban, hogy a Celldömölki Rendőrkapitányság ilyen ügyben nem folytat eljárást.

Korábban írtuk:

Kiment az udvarra, és két tyúk feküdt ott döglötten. Először azt hitte, valami állat végzett velük, de jött a férje, aki azonnal látta a lőtt sebeket. Kihívták a rendőröket, Celldömölkről jöttek hárman. Olvasónk elbeszélése szerint megállapították, hogy a tyúkokat éles lövedékkel ölték meg. A lelőtt szárnyasokat lefényképezték, elmentek, majd Bolla László elásta őket. A család úgy tudja, büntetőeljárás indul.

Bolla Lászlóék azt mondták, nem tettek feljelentést, de megkérdeztük a rendőrséget, hogy milyen eljárás indul? Keresik-e a tettest? Bizonyíthatja-e a két lövedék, hogy kinek a fegyveréből jött? Tarthat-e otthon valaki ilyen típusú fegyvert, amiből ezek a lövedékek származnak? Milyen büntetést kaphat az illető, ha nincs fegyvertartási engedélye? Várjuk a válaszokat, amint megérkeznek, cikkünket frissítjük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában