katasztrófavédelem

2021.05.14. 19:30

Sárvári tűzoltók áldozatos munkáját ismerték el

Látogatást tett a városban és részt vett a helyi tűzoltó-alapítvány díjátadóján dr. Bognár Balázs dandártábornok, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója.

PÁS

Fotó: PÁS

A Tűzoltáshoz Felszerelést Alapítvány kiemelkedő munkájuk elismeréseként sárvári tűzoltókat jutalmazott. A díjakat Kondora István polgármester, a kuratórium elnöke adta át. Sárvár város és körzete tűzvédelméért elismerést adományozott Horváth Szabolcs törzszászlósnak, különlegesszer-kezelőnek. Pénzjutalomban részesült Szuhogyi Szabolcs főtörzszászlós, megbízott rajparancsnok, valamint Avar István és Mórocz Gyula őrmester, beosztott tűzoltók.

Dr. Bognár Balázs dandártábornok, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője hangsúlyozta: Sárvárral, az önkormányzattal nagyon jó a kapcsolat, amelyet a várossal közös fejlesztés, a sárvári tűzoltólaktanya belső felújítása is igazolt. A sárvári katasztrófavédelmi kirendeltség 45 millió forintból újult meg, az önkormányzat több mint tízmillió forinttal támogatta a beruházást. A neoncsöves lámpatestek helyére energiatakarékos LED-fényforrások kerültek, festettek, burkolatot, bútort cseréltek, klimatizálták a nagytermet.

Kiemelt képünkön: Akiket kitüntettek: Avar István, Horváth Szabolcs, Szuhogyi Szabolcs és Mórocz Gyula

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában