Bűntett

2021.06.24. 12:05

Az óvoda előtt támadta meg viperával a volt párja barátját egy férfi Győrben

Kiderült, hogy korábban a nőt is bántalmazta és zaklatta.

kisalfold.hu

Fotó: police.hu

Az egyik győri óvodából érkezett a bejelentés a rendőrségre kedden délután arról, hogy verekednek az intézmény előtt. A helyszínen a rendőrök egy sérült férfit találtak, aki elmondta, hogy barátnőjével érkezett az óvodához a nő gyermekéért, ahol az asszony volt párja már várta őket, és a nővel szemben támadólag lépett fel – írja a Kisalföld online.

Ő a barátnője védelmére kelt, ekkor a dühös férfi egy viperát (ólmos végű teleszkópos botot) vett elő, fejbe ütötte őt, amitől egy vérző seb lett a füle mögött. Ettől megijedt és védekezni kezdett, ami végül verekedésbe torkollott. A mentők a sértettet sebeinek ellátására kórházba vitték.

A rendőrök a személyleírás alapján a helyszín közelében elfogták V. Krisztián 39 éves tárkányi lakost, majd a rendőrkapitányságra történt előállítása után őrizetbe vették.

A nyomozók tanúként hallgatták ki az asszonyt, aki elmondta, hogy volt párja a párkapcsolatuk alatt többször bántalmazta, majd amikor a kapcsolatuk véget ért, telefonon és személyesen is zaklatta. A rendőrök V. Krisztiánt felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, súlyos testi sértés bűntett kísérlete, és egyéb bűncselekmények miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában