Tragédia

2021.06.13. 12:15

Holttest a Dunában: egy Veszprém megyei fiatalt találhattak meg?

Egy holttestet lehet látni a Dunában, erről érkezett bejelentés a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, szombaton kora délután, közölte a veol.hu megkeresésére Mogyorósi Tünde alezredes, a főkapitányság sajtóreferense.

veol.hu

Dunaújváros, 2019. június 7. Speciálisan kiképzett személykeresõ kutya segítségével keresik a Hableány turistahajó május 29-én történt balesetének áldozatait Dunaújváros térségében 2019. június 7-én. A kutatásban a szolnoki Életjel Mentõcsoport és a Miskolci Speciális Felderítõ- és Mentõcsoport kutyái mellett a Szegedi Vízimentõ és Tûzoltó Szakszolgálat, a Folyami Katasztrófavédelem és Speciális Mentõegyesület tagjai, valamint dél-koreai szakemberek is részt vesznek. A Hableány május 29-én süllyedt el a Margit hídnál, miután összeütközött a Viking Sigyn szállodahajóval. A fedélzeten 35-en utaztak, 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet. Hét embert sikerült kimenteni, hét dél-koreai állampolgár holttestét pedig még aznap megtalálták. Azóta további tizenkét áldozat, köztük a Hableány matrózának holttestét találták meg és azonosították. MTI/Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Hozzátette, a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és egy 20 éves férfi holttestét emelték ki a Mosoni-Dunából, Győrnél. A haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a Győri Rendőrkapitányság. Nem hivatalos információk alapján úgy tudjuk, egy Veszprém megyei fiatal holttestét találhatták meg a Dunában, Győrnél.

Kiemelt képünk illusztráció.

Forrás: veol.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában