Öregfiúk torna

2021.06.18. 15:00

Régi sztárok futballoznak Pecölben

Szombaton már második alkalommal rendeznek labdarúgó öregfiúk tornát Sümeghy Mihály emlékére Pecölön – pályára lép az FTC, az Újpest és a ZTE veterán gárdája is.

Tóth Gábor

Az ismert és elismert üzletember, sportvezető, sportbarát Sümeghy Mihály emlékére rendezett szombati tornán a Vasiagrobarát, a Pecöl, az Újpest, az FTC és a ZTE öregfiúkcsapata szerepel – mindenki játszik mindenkivel. A szervezők alaposan kitettek magukért, ugyanis több korábbi neves játékos is elfogadta a meghívást. A Ferencvárosban többek között Bánki József, Rab Tibor, Keller József, Jagodics Zoltán, Fischer Pál, Józsi György, Zoran Kuntics, Balogh Zoltán, Bognár Zsolt, Bojan Lazic és Szenes Sándor ölt szerelést. A ZTE csapatában ott lesz Kocsárdi Gergely, Mihalecz Péter, Molnár Balázs, Sorin Botis, Vlaszák Géza és Waltner Róbert. Míg az Újpest Szűcs Lajos, Wéber György, Simek Péter és Szlezák Zoltán játékára is építhet. De megerősített kerettel veti bele magát a „csatába” a Vasiagrobarát gárdája, „leigazolta” például Halmosi Pétert, Sipos Norbertet és Tóth Pétert.

A tavaly nagy sikert aratott rendezvény 10 órakor kezdődik, a meccsek 15 órakor érnek véget, majd kivetítőn meg lehet nézni – együtt a korábbi kiváló futballistákkal – a Magyarország–Franciaor­szág Eu­rópa-bajnoki csoportmérkőzést. Az eredményhirdetést 17 órakor tartják. Majd zenés programmal folytatódik a program. Tulajdonképpen egész napos fociünnep várja az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában