nem pihentek

2021.06.07. 07:00

Újraindult a speciális mozizás Szombathelyen

A Magyar Speciális Mozgókép Egyesület nem pihen: újraindult a speciális mozizás Szombathelyen, másodszor rendezték meg az online filmes napot, meghirdették a hetedik országos szemlét.

VN

Fotó: VN

A Kutyák és macskák című filmet vetítette elsőként a Savaria mozi az újraindított Speciális mozi programban. Közben a második online speciális filmes napon a legjobb alkotásnak járó díjat a Győr-Moson-Sopron Megyei Alpokalja Szociális Központ peresznyei telephelyén készült film kapta. A magas szintű háttérmun káért érdemelt díjat a Rum-Kastély Egységes Gyógy pedagógiai Módszertani Intézmény filmje, a szombathelyi FÉHE filmes szakköre közösségi díjban részesült.

Az emberségért és az emlékezésért kapott díjat a Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ Pszichiátriai Betegek Otthona (Ágfalva). Került díj Budapestre, Jász-NagykunSzolnok megyébe és Ásotthalomra (Csongrád-Csanád megye) is. Mindemellett a szombathelyi székhelyű MSME – együttműködésben a Magyar Speciális Művészeti Műhely Egyesülettel – meghirdette a 7. országos speciális szemlét, amelyet novemberben rendeznek meg Budapesten. Fábián Gábor, az egyesület elnöke egyszer álmodott egyet, és az

álom valóra válik: a fogyatékkal élők kezében is csodákra képes a kamera.

Kiemelt képünkön: Fábián Gábor, az MSME alapítója, elnöke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában