Ingatlanbazár

2021.07.18. 11:30

A hét ingatlana: egy tájjellegű tornácos szépség Bükön!

Az 500 négyzetméteres, igen csak sok szobát és még annál is több lehetőséget magába rejtő, eladó ingatlan minden ízében romantikus kikapcsolódást ígér. Akár egy nagy családdal, akár barátokkal közösen birtokba véve, akár befektetésnek is megállja a helyét a szépség! Ár, képek, részletek!

ingatlanbazar.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Bükön a városközpontban frekventált, csendes helyen tágas parkra tekintő, több lehetőséget magában rejtő szép állapotban levő 500 m2-es családi házat kínálok eladásra parkosított 1280 nm telekkel, borházzal. Az ingatlan 2 szintes kialakításának és egyedi különlegesen tágas tereinek köszönhetően több generáció összeköltözésére, vagy nagy családnak, illetve üzleti lehetőségként is kedvező, falusi turizmus céljára is remek lehetőséget nyújt, vagy 3 lakásos családi ház kialakítására is alkalmas.

Az épület 2000-ben épült, majd 2018 fel lett újítva. A ház tájjelegű hagyományos tornácos kialakítása mellett a kor igényeit kiszolgáló alaprajzi elrendezésű tégla épület hangulatos pórfödémmel, hőszigetelt fa nyílászárókkal radiátoros gázkazános központi fűtéssel. A lakószobák parkettával, míg a konyhák, fürdők és WC-ék kerámia burkolattal készültek, a falak világos meleg színekkel festettek.

Az épületben jelenleg két önálló lakás található. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában