Figyelik a város köztereit

2021.07.26. 07:00

Járőrszolgálattal növelik a közbiztonságot Sárváron

A nyári szezonban tovább erősödik Sárvár közbiztonsága. Az önkormányzat fokozottan ügyel a város közbiztonságára, így mostantól egy biztonságszervező cég járőrszolgálata is vigyázza a rendet a Rába-parti településen.

Pajor András

Fotó: Pajor András

Június elején megkezdte a munkáját már egy közterület-felügyelő és rendőr közös városőrjárőrpárja is Sárváron, akik folyamatosan járőröznek az utcákon, ügyelnek a település rendjére. A város szorosan együttműködik a rendőrséggel és a polgárőrséggel is a bűnmegelőzés érdekében, és támogatja a munkájukat. A Sárvári Rendőrkapitányság járőrei és Sárvár Város Polgárőr Egyesületének tagjai is folyamatosan ellenőrzik a város közterületeit.

– Az elmúlt időszakban tovább növeltük a térfigyelő- rendszer kameráinak számát. A Csónakázótónál zajló nagyszabású szabadidős fejlesztésekkel párhuzamosan pedig elkezdtük a parkfelügyelet előkészítését. Bízom abban, hogy mind a sárváriak, mind a hozzánk látogató turisták biztonságérzetének növeléséhez hozzájárulnak az intézkedéseink – mondta el az új járőrszolgálat indulása kapcsán dr. Máhr Tivadar alpolgármester.

A járőrpár pénteken és szombaton éjjelente, este 10-től hajnali 4-ig gépjárművel járja és figyeli a várost egészen szeptember végéig. A vendéglátóegységek, a nagy létszámú közösségi helyszínek, a parkok, a játszóterek környékén jár­őröz­nek.

Kiemelt képünkön: A vendéglátóegységek környékén is járőröznek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában