Vép

2021.07.15. 19:00

Kaszálás, fűnyírás, öntözés városszerte

A nyár csúcsszezon, nagyon sok munkát ad a Gamesz dolgozóinak. Császár Károly igazgatót az aktuális teendőikről kérdeztük.

VN

A Vadvirág óvoda udvarán találkozunk: míg a közvetlen szomszédban épül a bölcsőde, az udvaron zajlik a játékok szükséges karbantartása, felújítása. Ketten a kavicságyat szélesítik ki: az új játék, egy fészekhinta telepítéséhez készítik elő a talajt, mások a terepet rendezik. Császár Károlytól megtudjuk, az óvodaépületben egy régi öltözőt újítanak fel, de erre a hétre félbehagyták, előbbre vették az oviudvarban szükséges munkákat, hogy a gyerekek minél előbb tudják használni a játékokat. Ahogy tavasszal, most nyáron is elsősorban szabadtéren dolgoznak a gameszosok: a zöldhulladékudvar üzemeltetése, rendezése továbbra is a feladatuk, a közterületeken és az önkormányzati intézmények udvarán kaszálják, nyírják a füvet eső után. Ha pedig nem esik, öntözik a fákat, bokrokat. Mindent megtesznek a tiszta, rendezett városképért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában