Programtipp

2021.07.02. 07:00

Mutatjuk, milyen programok várják Vas megyében a következő napokban

Gyöngyössy Péter

Szerelmesek fesztiválja

A tavalyi kényszerű kihagyás után Szentgotthárd idén ismét várja az érdeklődőket a Szerelmesek fesztiváljára. Ma 17 órakor a színház aulájában nyílik Macsekné Sipos Anita Lélekmozaik című kiállítása. A színházteremben 19 órakor kezdődik Prieger Zsolt és Törőcsik Franciska irodalmi estje, Pilinszky és én címmel.Szombaton 15.30-kor a Színház aulájában Hevesi Kriszta A mobilfüggőség és hatásai a párkapcsolatokban címmel tart előadást.

A Várkertben 21 órától a Punnany Massif koncertezik, 22.30-tól diszkóval zárul a nap. Vasárnap 16 órától a Várkert lesz a helyszíne Farkas­házy Réka és a Tintanyúl zenekar gyerekkoncertjének. A Színház aulájában 17.30-tól író-olvasó találkozó lesz Kordos Szabolccsal. A Várkertben 19 órától a The Anahit koncertjét, 21 órától a The Miracles – show-­műsorát élvezheti a közönség.

Sörexpressz

Július 2–4. között rendezik meg a Sárvári sörexpressz és XXI. Fúvószenei várfesztivált a Nádasdy-várban. A fesztivál mindhárom napján nyitva lesz a Folk Bazár, lesz sörivó verseny, felvonulás és esténként buli. Szombaton 17 órakor kezdődik a fúvószenekarok gálaműsora. Pénteken 20.30-tól fellép a Dupla kávé & Köteles Cindy, szombaton 21 órakor színpadra lép az Ámokfutók, 22 órakor a Groove­house. Vasárnap 17 órakor a Happy Hour. 18 órakor Vikidál Gyula, 19.30-kor a Lord ad koncertet.

Koncertek

A megyeszékhelyen több koncert közül választhat a közönség. Szombaton, július 3-án 19 órától a Bohém színpadán Kardos Horváth János – Szociolux lép fel. Vasárnap, július 4-én 19.30 kor a Történelmi Témaparkban az Isis Big Band 25 éves jubi­leumi koncertje lesz Majsai Gáborral. Júlis 7-én, szerdán 20 órakor a Sportház teraszán Petruska ad koncertet a Szerda esti akusztik sorozatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában