Állati Eb tipp

2021.07.07. 15:00

Nehezen született meg a nyuszi jóslata az Anglia-Dánia mérkőzésre

Ma tartják a foci-Eb második elődöntőjét, Anglia és Dánia lép pályára egymás ellen 21 órától. Apró jövendőmondónknak ezúttal is van jóslata – lássuk, beválik-e!

Polgár Patrícia

Mazsola, az alig egyéves bak holland törpenyúl március óta az Állatvédők Vasi Egyesülete menhelyének lakója. Előző gazdái minden bizonnyal egy beteg kisgyerek gyógyulásáért létrehozott csoportban bocsátották licitre a kisállatot. Szerencsére egy hölgy gyorsan licitált rá azért, hogy megmentse. A kedves, barátságos, alomtiszta, nyugodt nyuszit kizárólag házi kedvencnek, szerződéssel adják örökbe.

Mazsola nyugodtságát a jóslásnál is bizonyította: hosszú percekig csak ült és figyelte az elé rakott finom falatokat és zászlókat. Sőt, még hátat is fordított azoknak. Egy adott pillanatban aztán gondolt egyet és elszökdécselt a dán zászlóhoz, ahol tábort is vert, és alaposan megmosdott. Úgy tűnik, ő ennyire biztos Dánia diadalában.

Kiemelt képünkön: Bombabiztos tippet adott az Eb második elődöntőjére a holland törpenyuszi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában