Anyakönyvi hírek

2021.07.31. 15:00

Ők mondták ki a boldogító igent az elmúlt időszakban Szombathelyen

Rendszeresen beszámolunk megyénk legboldogabb, legromantikusabb pillanatairól is. Mutatjuk, hogy kik kötötték össze az életüket az elmúlt hetekben:

VN

Fotó: pixabay.com

Géczy Gergő és Szijjártó Adrienn, Kámán Csongor János és Horváth Dzsenifer, Angyal Norbert és Cser Zsófia, Kóta Donát és Koltay Veronika Margit, Horváth Tibor és Rövid Anett Mariann, Krajsek Milán és dr. Molnár Eszter Margit, Fodor Krisztián és Szeifert Emőke, Tóth Gergő és Tóth Gabriella, Balázs Gábor és Kálovics Judit, Unger Bálint és Kecskés Tekla, Kaczmarski Ádám és Grüll Éva, Tompa Zoltán és Háger Andrea, Kondor Tamás István és Leibinger Lilla, Deme Dávid és Kovács Adrienn, Halász Zoltán és Horváth Mónika, Kolonics Ákos és Gregor Krisztina, Pörge Péter László és Bakonyi Klaudia, Takács Mihály és Kolompár Léna, Ökrös József Benjámin és Simon Mónika, Varga Dávid és Kiss Adrienn, Liszkay József Gábor és Bozi Ágnes, Hóti Barnabás és Felber Hajnalka, Farkas András és Flinger Szilvia, Horváth Dániel és Gyalogh Boglárka, Tóth Gábor és Pratser Bernadett, Treiber Ferenc és Gärtner Marietta, Kovács István és Török Eszter, Hittér Ákos és Inzsöl Tímea, Kenesei Barnabás Tamás és Kolonovits Tímea, Polányi Péter és Borhi Eszter, Farkas Gábor és Galambos Eszter, Kovács Bálint és Horváth Vivien, Lakner Márk és Horváth Adrienn, Horváth Krisztián Gyula és Mándli Viktória Ildikó, Kapolcsi Imre Árpád és dr. Temesi Zsuzsanna, Mecséri Gábor és Szanyi Bettina Szilvia, Varga István és Galavits Lilla, Babos Balázs és Kreiner Edit, Horváth Ottó és Kajcsos Anett, Dezső Péter és Kálmán Eszter, Kovács Imre és Nagy Éva, Mándli Imre István és Németh Beáta, Dávid Balázs és Krepsz Jennifer, Világos Denisz és Szvirida Flóra, Mészáros Zoltán és Fülöp Renáta Rita, Kelemen András és Sós Krisztina, Lukács Norbert Asztrik és Tóth Boróka, Dénes Csaba és Pajtli Alexandra, Mersich Győző és Németh Dóra, Ágoston Csaba és Kásás Vivien, Huszár Csaba és Darázs Alexandra Nóra, Szenteleki Imre Béla és Horváth Erika, Horváth László és Mersich Eszter, Nyáry Marcell és Deáki Kitti Bianka, Szládovics Dávid és Bodó Linda Alexandra, Szigeti Krisztián és Varga Andrea, dr. Vizserálek Rájen és dr. Skultéti Enikő, Varga Róbert és Szőcsi Henrietta, Czvitkovics Tamás és Iván Hajnalka Ilona, Jávorics Tibor és Földvári Zita, Udvardi Péter és Rácsik Mónika Ildikó, Németh Lajos András és Péntek Adrienn, dr. Tálas Kolos István és Némethy Zsófia Terézia, Szigeti Krisztián és Varga Andrea, Sőre Péter és Vörös Andrea, Hrisztianopulosz Jorgosz és Krompaczky Mónika, Huszár Benjámin és Varga Alexandra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában