állati EB tipp

2021.07.06. 07:00

Tétova kis tippelők – Ezúttal tengerimalacokra bíztuk az Eb-latolgatást – videó

Már csak három mérkőzés van hátra és kiderül, melyik ország válogatott futballcsapata nyeri a meg a 2021-es futball-Európa-bajnokságot. Ezúttal is szavazásra hívtuk az Állatvédők Vasi Egyesületének két védencét. Cikkünkből kiderül, mit jósoltak.

Polgár Patrícia

Fotó: Horváth Balázs

Mai kis jósaink egy rendkívül mókás páros két tagja, Stan és Pan voltak. A kétéves körüli tengerimalacokat gazdájuk azzal az indokkal adta be a menhelyre, hogy „a gyermeke nem tud tanulni tőlük”. Hát az biztos, hogy nehéz elszakadni tőlük: jókedvre derítik az embert. Gondozóik elmondása szerint nagyon ragaszkodnak egymáshoz (a nagy párosok már csak ilyenek) és ez a ragaszkodás süt minden mozdulatukról is: még a kis fejüket is együtt mozgatják, ahogy figyelik a körülöttük zajló eseményeket.

A szavazáskor nagyon meg lehettek illetődve, ugyanis konkrét jóslatot végül nem tettek. Alapvetően teljesen együtt, összebújva mozogtak ezúttal is, átérezve a felelősségteljes feladat súlyát. Aztán egyikük megingott egy pillanatra: a szíve kicsit mintha mégis Olaszország felé húzott volna – az olasz válogatott mai ellenfelével, Spanyolországgal szemben. De nem merünk egyértelmű véleményt mondani.

Nézzék meg videónkat! Olvasóinkra bízzuk, hogy mit szűrnek le a tétova tengerimalac-jövendölésből. Ma minden kiderül. Az azonban egyértelműen és gondolkodás nélkül állítható, hogy a kis tengerimalacoknál szeretnivalóbb állatkákat nem nagyon láttunk. Ők is várják gondos gazdájukat – a döntés ebben az esetben is önökre vár.

Kiemelt képen: Stan és Pan, a két mókás kis tengerimalac most is szorosan együttműködve vágott neki a feladatnak. Vajon mire jutottak?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában