koronavírus

2021.08.01. 17:00

Az áldozatok emlékének adózik a szövetség

A MOHOSZ megemlékezett azokról a horgászokról, akik a koronavírus- járványban hunytak el, egyben megköszönte az erőn felül teljesítő kollégáik munkáját.

Vas Népe

A Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) választmánya a napokban közzétett határozatában tisztelettel adózik a koronavírus-járvány magyarországi horgász áldozatainak emléke előtt és osztozik a családok, a horgászközösségek gyászában. Emléküket megőrizzük – írták. A MOHOSZ választmánya kifejezi köszönetét a világjárvány eddigi három magyarországi hulláma során és az elrendelt veszélyhelyzet időszakában valamennyi helytálló, erőn felül teljesítő horgászvezető, ügyviteli és halőri munkatárs felé felelősségteljes munkájukhoz, szolgálatukhoz további jó erőt és kitartást kívánva.

A MOHOSZ választmánya megköszöni valamennyi horgásztárs türelmét, szíves közreműködését a rendkívüli helyzet rendkívüli szabályainak betartásában és betartatásában, egyben a jövőre nézve mindenkinek korlátozásoktól mentes szabadságot, sok szabadidőt, szép horgászélményeket és legfőképpen jó egészséget kíván.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában