Elismerés

2021.08.19. 09:27

Rangos kitüntetésben részesült a Vas Megyei Temetkezési Kft. korábbi vezetője

Kiskós Ferencnek a magyar ezüst érdemkereszt kitüntetés polgári tagozatát adományozták.

vaol.hu

Fotó: honvedelem.hu

Az államalapítás óta eltelt több mint ezer év méltán teheti büszkévé Magyarországot és a magyar embereket – mondta dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter augusztus 18-án, szerdán a fővárosban, a tárca központi ünnepségén. A miniszter az augusztus 20-ai állami ünnep alkalmából, a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban tartott központi ünnepségen felidézte: Szent István rögös úton járt, de neki köszönhető a magyar állam és a magyarországi keresztény egyház alapjainak megteremtése – tájékoztat a honvedelem.hu.

A kitüntetettek: Kiskós Ferenc balról az első
Fotó: honvedelem.hu

Az ünnepség végén dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Sándor Zsolt vezérőrnagy, a Magyar Honvédség parancsnokának helyettese kitüntetéseket és elismeréseket adott át.

Magyar ezüst érdemkereszt kitüntetés polgári tagozatát adományozták a Vas Megyei Temetkezési Kft. korábbi vezetőjének, Kiskós Ferenc Lászlónak a Vas megyében található hadisírok, közszobrok és világháborús emlékművek felújításában vállalt kiemelkedő szerepe elismeréseként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában